


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въздействието на храната върху COVID-19 не е пряко, а влияе върху имунитета, който от своя страна определя тежестта, с която протича заболяването
Рецептата, която ще прочетете по-надолу, ще ви спести време и всъщност е много по-здравословна
Идеята е, не да се тъпчем с вредни храни, мазни банички или мекици, които са много вкусни, но подходящи за похапване не повече от 1-2 пъти в месеца
Днес ще ви предложим техни чудесни алетернативи, които ще заздравят организма ви и ще ви помогнат да отслабнете
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Каймата, с която ги приготвяте, може да бъде подправена по най-разнообразен начин
Едно от основното правило при приготвяне на тиквички е да ги подсушите идеално, преди да ги сготвите
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи
Продуктът обаче е бил хранителна добавка, като цената на една кутия е била 59 лв и то намалена наполовина
Вижте лесната рецепта и веднага запретнете ръкави